3
RV

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 14 augustus

Tijdens de zomermaanden is er traditioneel weinig op de buis. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die u toch een leuke avond kunnen bezorgen. Veel kijkplezier!

Into the Wild’, 21u10 op Canvas

De mooiste film ooit, en de soundtrack is dan ook nog eens van Eddie Vedder. En als u dat laatste géén goede reden vindt om naar ‘Into the Wild’ te kijken, dan gaan we ook de moeite niet doen om u toch te overtuigen. Eddie! Eddie! Eddie!

‘Verliefd op Ibiza’, 20u40 op Vitaya

3
ng

Aangezien we nog even moeten wachten op het nieuwe seizoen van ‘Dancing with the Stars’, hebben wij een groot probleem met het huidige gebrek aan Jan Kooijman op onze televisie. Gelukkig hebben ze bij Vitaya wel oren naar onze verzuchtingen, want daar zenden ze vanavond ‘Verliefd op Ibiza’ uit, een romantische komedie uit 2013 waarin Jan een van de hoofdrollen heeft. En nu kruipen we terug in onze kooi, man.

‘Het moment’, 22u20 op NPO 1

3
Photo News

Hoe ging het er vijftig jaar geleden nu echt aan toe tijdens het legendarische hippiefestival Woodstock? Wij hebben er geen idee van, maar op NPO 1 onderneemt de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok - nee, da’s geen artiestennaam - een poging om het uit te zoeken.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peeters Freddy

    De tijden dat tv kijken ontspannend was zijn voorbij , nu zijn het herhalingen en veel reclame. Een glas wijn en een boek dat is ontspanning.

Lees meer