4 Premiere - Callboys

Matteo, Rik, Stef en Bart.
Kristof Ghyselinck Premiere - Callboys Matteo, Rik, Stef en Bart.

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Donderdag 26 september

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Merci voor de muziek’, 20u40 op Een

4 Merci voor de muziek.
© VRT - Eén Merci voor de muziek.

“Thank you for the music, the songs I’m singing. Thanks for all the joy they’re bringing. Who can live without it, I ask in all honesty. What would life be? Without a song or a dance what are we?”: Abba zong het, Nora Gharib en Bart Peeters brouwden er een programma rond waarbij ze acht weken lang met muziek aan de slag gaan.

‘Over winnaars’, 20u35 op VTM

4 Koen Wauters.
Kristof Ghyselinck Koen Wauters.

Eerlijk? Wij werden het vorige seizoen even stil van ‘Over winnaars’, waarin Koen Wauters mensen met een beperking helpt om hun dromen alsnog waar te maken. Wij zijn dan ook tevreden dat VTM besliste om een nieuwe reeks te maken. Koen gaat in deze vierde - en laatste - aflevering langs bij Xander en zijn beste vriendin Lena, die nog steeds worstelen met de fysieke gevolgen van een zwaar auto-ongeval...

‘Callboys’, 20u35 op Vier

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

We hebben er bijna drie jaar op moeten wachten, maar het tweede seizoen van ‘Callboys’ is dat meer dan waard. Gigolo’s Wesley Biets (Stef Aerts), Randy Paret (Bart Hollanders), Devon Macharis (Matteo Simoni) en Jeremy - de identieke tweelingbroer van de overleden Jay - Vleugels (Rik Verheye) hebben in deze aflevering met Wes ein-de-lijk hun leider terug en kunnen ze zich focussen op ‘Callboys 2.0'. Ook Devon en Jeremy willen hun steentje bijdragen, maar of dat een goed idee is...

‘André Hazes: ik haal alles uit het leven’, 20u35 op Vijf

4 André Hazes
ANP André Hazes

Een knotsgekke Nederlander die in België al verschillende harten stal: zo kan je André Hazes jr. perfect omschrijven. En gelukkig kunnen we dankzij VIJF vanavond weer de avonturen van de zanger volgen. En nou zijn we pleite!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer