2 (h)ALLOOMEDIA
VTM (h)ALLOOMEDIA

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Woensdag 11 september

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘(h)ALLOOMEDIA’, 21u50 op VTM

In ‘(h)ALLOOMEDIA’ brengt Luk Alloo opnieuw een showbizzmagazine op de buis. Dat dit ongetwijfeld leuke televisie oplevert, daar hoeven we u - als showbizzredactie - uiteraard niet van te overtuigen. Zo hebben wij vorige week heel hard kunnen lachen met het fragmentje waarin Luk een nieuw format zoekt voor Kobe Ilsen. Of het deze week ook zo funny is, ontdekt u vanaf 21u50 op VTM.

‘Bake off Vlaanderen’, 20u35 op Vier

2 Kandidaten Bake Off Vlaanderen seizoen 3
VIER Kandidaten Bake Off Vlaanderen seizoen 3

Omdat wij tegenwoordig op de lijn letten en dus zelf geen koekjes, taartjes en soezen naar binnen smikkelen, kunnen we culinaire programma’s des te harder appreciëren (wegens: andere mensen moeten eten, en wij niet). Gelukkig hadden ze daar bij Vier wel oren naar, want vanavond brengt de zender alweer de tweede aflevering van het derde seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ op de buis. Hoeveel misbaksels dat vandaag oplevert, ontdek je vanaf 20u35!

‘Indiana Jones and the temple of doom’, 20u35 op Zes

Toegegeven: dankzij ‘Indiana Jones’ droomden wij in onze jonge jaren ook van een carrière als archeoloog. Dat is het zoveel jaren later weliswaar niet geworden, maar het belet ons niet om te genieten van deze filmfranchise. In ‘Indiana Jones and the Temple of Doom’ gaat onze favoriete avonturier niet alleen op zoek naar een heilige steen, hij voert meteen ook een kruistocht tegen kinderarbeid. ‘t Is toch nen held hé?

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peeters Freddy

    Zolang er maar reclame is, de rest trekt toch op niks.

Lees meer