4 Bart Peeters
Joel Hoylaerts / Photo News Bart Peeters

TV TIPS. Dit mag je vanavond niet missen op de buis

Maandag 23 december

In het enorme tv-aanbod van vandaag is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Daarom schotelen we u iedere avond enkele tv-tips voor die uw keuze wat kunnen vergemakkelijken. Veel kijkplezier!

‘Vrede op aarde’, 20u40 op Een

4 Vrede op aarde - Sven De Leijer
RV Vrede op aarde - Sven De Leijer

Zin in een talkshow? Dan zit je ook vanavond goed bij Eén, want daar gaat Sven de Leijer van start met de tweede aflevering van het derde seizoen van ‘Vrede op aarde’. Net zoals de voorbije twee jaar nodigt hij een aantal gasten uit om met hem terug te blikken op het voorbije jaar. Vandaag komen Dana Winner, Bart Somers en Philippe Geubels langs.

‘Bart Peeters Deluxe’, 21u40 op Een

4 Bart Peeters
Joel Hoylaerts / Photo News Bart Peeters

Bart Peeters bracht eind november de eerste vier optredens van zijn nieuwe arenashow ‘Deluxe’. Een monstersucces, en dus kon een special met de hoogtepunten uit die concertreeks niet uitblijven. Althans, dat vonden ze bij Een. Aan u om te oordelen of dat terecht is.

‘Hoe zal ik het zeggen?’, 20u35 op VTM

Er was even twijfel of er nog een derde seizoen kwam van de verborgencamerashow aangezien presentator Jens Dendoncker ondertussen ook zélf een bekend gezicht is. En da’s niet zo handig als je nietsvermoedende mensen wil foppen, zo blijkt. Gelukkig konden bedenker Tim Van Aelst en zijn ploeg toch nog genoeg nietsvermoedende Vlamingen vinden. Al mogen ook Bekende Vlamingen geprankt worden, zo blijkt. Vanavond is het de beurt aan Louis Talpe, die in naam van zijn echtgenote Tiffany gefopt wordt...

‘Hugh Grant: a life on screen’, 22u00 op BBC 2

4 Hugh Grant
Photo News Hugh Grant

Een documentaire over leven en werk van Hugh Grant? Het enige dat we daarop te zeggen hebben: dat had al véél eerder moeten gebeuren, want deze Britse acteur verdient dat!

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer