Twistpunt voor Joris en Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: “Daar gaan wij nog ruzie over krijgen”

Vanavond zien we hoe het de kersverse koppels vergaat op huwelijksreis in ‘Blind Getrouwd’. Stijn & Joke verkennen Rhodos, Victor & Line ontdekken de Algarve, Lenny & Jolien genieten van het mooie weer in Cyprus en Tim & Elke en Joris & Annelies leren mekaar beter kennen in Malaga. “Dat begint hier heel goed”, lacht Jolien, wanneer ze merkt dat Lenny zijn trouwring al heeft uitgedaan. Gelukkig heeft hij daar een goede reden voor: “Lastige jeuk.”

Joke verrast Stijn met een mixtape voor in hun huurwagen. Tussen Annelies en Joris klikt het nog altijd erg goed, al worden de verschillen tussen hen steeds duidelijker... Onderweg komen ze een auto-ongeluk tegen, en dat leidt tot een wel héél ongemakkelijke conversatie wanneer Joris bekent dat hij wel eens zijn mail durft te checken achter het stuur. Annelies gelooft haar oren niet. 

Line en Victor staan op veel gebieden op dezelfde manier in het leven, maar ook zij ontdekken hun verschillen. En Tim en Elke maken het gezellig aan hun privézwembad in het vakantiehuisje. “Ik heb het gevoel dat ik je al jaren ken”, zegt Elke.

VTM