SBS

Verleider Alex schopt man uit Moorslede twee gebroken ribben

Alexander Maas, beter bekend als verleider Alex uit Temptation Island, heeft een Moorsledenaar gisteren twee gebroken ribben geschopt toen hij samen met hem en verleidster Danyla op zoek was naar pita in Roeselare. Dat heeft het parket van Kortrijk laten weten. De Nederlander zal zich moeten verantwoorden voor de correctionele rechtbank.

Alex en Danyla deden gisteravond - samen met nog twee andere kandidaten van Temptation Island - een acte de présence in danscafé de Chicon in Roeselare, tijdens een afterworkparty. Omstreeks 2.30 uur liet een van de aanwezigen, N.V., Alex weten dat hij honger had. Alex zelf had ook honger en dus werd besloten samen met Danyla op zoek te gaan naar een pitazaak.

Omdat alle pitazaken in de streek gesloten bleken, kreeg Alex het bij de derde zaak op zijn heupen. Hij wou zelf achter het stuur van de auto kruipen en probeerde de sleutels van de Moorsledenaar af te nemen. Toen hij dat niet wou, werd hij door de spierbundel uit Temptation Island tegen de grond gewerkt en kreeg hij enkele rake schoppen.

De jonge Moorsledenaar kon wegkruipen naar zijn auto, en in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld. Alex en Danyla logeerden in het Parkhotel in Roeselare waar beiden werden verhoord. Ze weigerden elke medewerking. De camerabeelden zullen worden opgevraagd en Alex zal gedagvaard worden voor de correctionele rechtbank.

Lees meer