Gino
VIJF Gino

Exclusief voor abonnees

Verleider Gino: "Deborah's tranen lieten me inzien dat ik geen flierefluiter meer wil zijn"

"Het is zo zielig voor Deborah dat ze op tv nóg eens wordt geconfronteerd met het idiote gedrag van Tim", zegt de Nederlandse verleider Gino (27) in Dag Allemaal. Hij biedt de schaamteloos bedrogen Deborah een troostende schouder aan, en komt daarbij tot confronterende inzichten over zichzelf.

De jongste kampvuurbeelden hakten er serieus in bij Deborah. Als een emotioneel wrak strompelde ze terug naar het vrouwenresort. Begrijpelijk, de Aalsterse vertrok naar Thailand met het vooruitzicht van twee weken vakantie in een luxeresort, met daarna een huwelijksaanzoek van háár Tim. Althans: dat was zijn belofte. Hij had immers al een ring, zoals hij tot vervelens toe herhaalde in de eerste dagen op ’t eiland.

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gunther Abers

    Glenn jongen gij gaat nog verschieten donderdag

  • wesley lamyns

    Wacht tot de volgende aflevering dan lukt het mss wel

Lees meer