Screenshot

VIDEO: "Aanstootgevende tekening in Maya de Bij"

Een Amerikaanse moeder heeft een tekening van een penis gespot in tekenfilm 'Maya de Bij' van Studio 100. De moeder deelde haar ongenoegen daarover op sociale media en kreeg al snel heel wat steun van andere ouders. Anderen vinden dan weer dat de vrouw overdrijft. Studio 100-CEO Hans Bourlon laat aan onze redactie weten dat het "vermoedelijk om een misplaatste grap van een tekenaar" gaat.

"Niet echt professioneel, maar wellicht zullen we nooit weten wie dit heeft gedaan. Het beeld werd intussen vervangen door een nieuwe versie", zegt Bourlon nog. 

In een nieuwe post op Facebook zegt de moeder zelf dat ze overweldigd is door de reacties. "Heel veel van wat ik heb gezegd, wordt nu uit de context getrokken", zegt Chey Robinson. "De enige reden waarom ik dit aanstootgevend vind, is omdat het voorkomt in een kinderserie." Ze zit erg verveeld met de zaak, zegt de vrouw nog. "Mensen zeggen dat ik overdrijf. Maar ik ben een moeder. Voor volwassenen is dit grappig, ik begrijp het, maar er is absoluut geen reden waarom dit moet voorkomen in een kinderserie."Chey Robinson

Smh. Please be mindful of what your kids are watching!! I did NOT edit any images whatsoever, this is Maya & The Bee, Season 1, Episode 35. EDIT: I got a closer screenshot of the image on the...

69 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels
  • Bram De Ram

    Ge moet al constant aan sex denken om zoiets te zien !!! Op zoek naar euro's zeker via schadevergoeding

  • Danny Gielen

    Pfff! Het is wat je er van maakt! Ik denk dat kinderen die naar Maya kijken hier eerder een paddestoel van maken, als ze het al zouden zien.

Lees meer