5
Mario Perez/USA Network

VIDEO. Drama in Amerikaanse ‘Temptation’: deelneemster hysterisch nadat vriend haar verlaat voor verleidster

Deze week krijgen de VIJF-kijkers van ‘Temptation Island’ het laatste kampvuur te zien. De gemoederen beloven hoog op te laaien, maar de kans dat onze editie ‘Temptation USA’ zal overtreffen, lijkt nu al onbestaande. Daar liep het finale kampvuur dan ook uit op een waar drama. Deelneemster Kaci kreeg te horen dat haar vriend Evan haar liet staan, om er met een van de verleidsters vandoor te gaan. Een boodschap die bijzonder hard aankwam. 

Het had een sprookje moeten worden, zoals ook ‘Timtation’ van vorig seizoen zich zijn deelname aan ‘Temptation’ had ingebeeld: Evan en ‘zijn’ Kaci deden mee aan ‘de ultieme relatiestest’ om hun liefde aan elkaar te bewijzen, om zo na het avontuur met elkaar in het huwelijksbootje te stappen. Het koppel begon ijzersterk aan het programma en beloofde de test met glans te kunnen doorstaan. Tot Evan zijn oog liet vallen op verleidster Morgan en er al snel iets begon te bloeien. 

De kampvuren zorgden week na week voor pijnlijke taferelen. Hoeveel beelden Kaci ook te zien kreeg van haar overspelige vriend, toch bleef ze benadrukken dat zij haar grote liefde zou vergeven en hem een nieuwe kans zou geven. Zij bleef geloven in hun huwelijk, wat er ook gebeurde. Maar daar kwam tijdens het laatste kampvuur op hartverscheurende wijze verandering in. 

(Lees verder onder de foto’s)

5 Evan en verleidster
Mario Lopez/USA Network Evan en verleidster
5 Evan en verleidster Morgan
USA Network Evan en verleidster Morgan

Groot verdriet 

Tot groot verdriet van Kaci besloot Evan haar te laten vallen, om met verleidster Morgan naar huis te kunnen gaan. Een boodschap die er op zijn zachtst gezegd inhakte bij Kaci. “Hoe kan je dit doen? Je bent gewoon impulsief”, mopperde zij. Maar Evan was zeker van zijn stuk: “Het is eindelijk helder geworden voor mij. Ik kan weer zien”, zei hij. “Ik besef welke demonen vanbinnen in mij zitten. Je hebt mij jaren en jaren in een hoekje geduwd.”

Kaci deed er alles aan om het tij te keren. “Voor mij is het ook helder geworden. Ik wil dat niet meer doen. Hoe kan je ons gewoon opgeven? Waarom geef je mij geen kans om te bewijzen dat ik geleerd heb (uit mijn fouten, red.)?” Maar Evan hield voet bij stuk. “Het is te laat, dat had je jaren geleden al moeten doen. Dat had ik al die tijd al nodig, maar jij kon het mij niet geven.”

“Dus je gaat al je beloftes breken en aan je familie vertellen dat je mij hier achter hebt gelaten?”, gooide Kaci nog in de strijd. “Je hebt mij beloofd dat mijn hart en ziel veilig zijn bij jou, dat je me nooit zou verlaten, dat je voor altijd bij mij zou blijven.”

Hysterisch 

Toen de presentator Kaci vroeg om het eiland te verlaten begon de paniek toe te slaan. “Dit is verkeerd”, riep ze toen ze alleen richting het busje ging. In de wagen die haar naar het verblijf bracht, kreeg Kaci het pas echt moeilijk. Ze kon niet geloven wat er net gebeurd was en begon te hyperventileren. “Nee, dit is gek. Hij zegt dat hij met haar (verleidster Morgan, red.) wil zijn. Hoe kan dit echt zijn? Dit moet een grap zijn? Eerlijk, dit moet écht een grap zijn? Ga ik hem ooit nog zien? Hoe kan dit gebeuren?”

Verloofd 

Ook Evan werd weer naar het verblijf gebracht. Daar stond verleidster Morgan te springen van geluk toen ze zag dat Evan voor haar had gekozen. Intussen zijn ze allebei weer in Amerika en is het koppel nog steeds gelukkig samen. Meer nog: de twee zijn ondertussen verloofd en plannen volop hun huwelijk.

5 Evan en Kaci
USA Network Evan en Kaci
5 Evan en Kaci waren nochtans hoopvol begonnen.
USA Network Evan en Kaci waren nochtans hoopvol begonnen.

27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • DIRK RASSCHAERT

    Dit is toch de bedoeling van dit "programma"? Teren op de oppervlakkigheid van de huidige relaties! Net kinderen die een lolly met een nieuwe smaak voorgehouden wordt. Later misschien spijt waarom ze niet bij die boterham met kaas gebleven zijn?(LOL)

  • Roger Vanopstal

    heel grappig. Knap geacteerd. Ze is er van af. Joepi!

Lees meer