NBC via Getty Images

VIER viert de 25ste verjaardag van ‘Friends’ met dubbele portie afleveringen

Op 22 september is het precies 25 jaar geleden dat ‘Friends’ voor het eerst op televisie werd uitgezonden. Ook in Vlaanderen gaat dat niet onopgemerkt voorbij want VIER begint precies op die verjaardag met de heruitzending van de volledige reeks. Elke dag zendt VIER twee afleveringen uit.

‘Friends’ werd al vaker uitgezonden op VIER, maar voor de gelegenheid brengen ze de reeks nog eens helemaal van in het begin. De populaire sitcom telt 236 afleveringen, elke dag zendt VIER er twee uit. In totaal zal de reeks dus 118 dagen lopen op de zender. Fans van ‘Friends’ zijn dus wel even zoet met de programmatie van VIER. 

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Peter Janssens

    25e verjaardag, dus ondertussen de 30e herhaling van dezelfde aflevering.

  • johan commère

    Daar is niks nieuws aan . Bij VIER zie je niks anders dan herhalingen van herhalingen van de herhalingen . Als ze 18 uur per dag programma's uitzenden , dan zijn er 16 - 17 uren enkel en alleen herhalingen te zien . Ik begrijp niet dat dit niet verboden wordt !

Lees meer