RV

VIER zoekt pro-dansers voor nieuw seizoen ‘Dancing With The Stars’

In ‘Dancing With The Stars’ zagen we al heel wat BV’s zich ontpoppen tot professionele dansers. Zo werd Julie Vermeire met de hulp van danspartner Pasquale in het afgelopen seizoen gekroond tot het beste danskoppel. Na het grote succes van het programma, werkt VIER al aan een vervolg, en doet daarvoor een oproep naar nieuwe pro-dansers.

Voor het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’ zoekt VIER een nieuwe lichting getalenteerde dansers om de bekende gezichten te begeleiden in het dansavontuur. Daarvoor werd een oproep geplaatst op Facebook. Betekent dit dat de vertrouwde gezichten van de afgelopen twee seizoenen verdwijnen? “We werken uiteraard graag opnieuw samen met de pro-dansers van afgelopen seizoen, maar het is altijd mogelijk dat sommigen van hen op dat moment met andere projecten bezig zijn”, reageert Barbara Salomon, woordvoerder bij VIER.  “Elk seizoen lanceren we daarom een oproep voor nieuwe pro-dansers, om eventuele onbeschikbaarheden op te vangen. Bovendien kan het mogelijk zijn dat we voor volgend seizoen meer pro-dansers nodig hebben.”

De zender is op zoek naar latin-ballroom dansers met ruime ervaring én met vaardigheden in andere dansstijlen. Daarbovenop is ervaring met choreograferen en conceptueel denken een must. Wie zich geroepen voelt, kan zich online inschrijven voor de audities.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer