Joel Hoylaerts / Photonews

Viktor Verhulst mag mogelijk niet dansen in ‘Dancing With The Stars’ na ongeval

Hij mag - na zijn zware ongeval van vorige week - dan wel het ziekenhuis verlaten hebben met enkel wat lichte verwondingen, toch is het voorlopig nog onzeker of Viktor Verhulst (25) zal aantreden in de eerste aflevering van 'Dancing With The Stars', die nu vrijdag wordt ingeblikt. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

"Viktor ging met zijn wagen meermaals over de kop, wat een whiplash tot gevolg kan hebben", legt SBS-woordvoerster Lies Maesschalk uit. "Die heeft hij momenteel niet, maar dat kan nog komen. De dokters hebben hem daarom aangeraden om het de eerste dagen voorzichtig aan te doen en zware inspanningen te vermijden. We hopen dat Viktor erbij kan zijn, maar zijn gezondheid is uiteraard belangrijker." 

Als Viktor niet kan dansen, dan moet hij - net als Élodie Ouédraogo vorig jaar - met een achterstand aan de wedstrijd beginnen. Élodie liep toen tijdens de repetities twee gebarsten ribben op. De eerste aflevering komt zondag op tv.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Verstappen Martine

    Dansen is een intensieve en moeilijke sport. In Viktor's plaats zou ik niet meedoen.

  • Marleen Maes

    Als ik een raad mag geven,niet dansen rusten nu,weet waarover ik spreek.verzorg u nu maar en denk aan uw lichaam.

Lees meer