VTM NIEUWS

VTM NIEUWS komt met extra uitzending na overleg Nationale Veiligheidsraad

De coronacrisis is nog niet voorbij. Vrijdag komt de Nationale Veiligheidsraad samen voor een nieuwe cruciale vergadering over de maatregelen die de komende weken en maanden van tel zijn. VTM NIEUWS komt daarom met een extra uitzending zodra de persconferentie start. 

In de nieuwsuitzending van 19u houdt VTM NIEUWS vervolgens de vinger aan de pols en de belangrijkste experten, politici en virologen geven meer toelichting. Daarnaast brengt VTM NIEUWS op vrijdagavond om 21u30, na de dubbelaflevering van de telenovelle ‘Sara’, een speciale uitzending waarin nieuwsanker Dany Verstraeten de belangrijkste vragen van Vlamingen voorlegt aan gasten als viroloog Marc Van Ranst, minister-president Jan Jambon en Lieven Boeve, de directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen. 

“Iedereen in Vlaanderen zit te wachten op de nieuwe beslissingen en laatste updates naar aanleiding van de Nationale Veiligheidsraad aanstaande vrijdag”, aldus Verstraeten. “Bij VTM NIEUWS zit de kijker op de eerste rij. We laten het nieuws niet los en gaan voor duidelijke antwoorden.”

VTM NIEUWS, vrijdag 24 april om 21u30, op VTM en via HLN LIVE en VTM GO.

LEES OOK: 

Productiehuis Shelter op zoek naar spannende liefdesverhalen

Axel Daeseleire getuigt in VTM NIEUWS over 10 dagen coma door corona: “11 kilogram spieren kwijt”

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Bart Timperman

    Iedereen praat over mondmaskers, maar 3 procent van de bevolking draagt ze, er is geen verplichting in België en ze kunnen ook niet want waar moet je ze vinden? Geen enkele apotheek of winkel verkoopt ze, alleen op internet en voor schandalig hoge prijzen kan je er nog kopen.

  • Sophie Vandercappellen

    Mag onze trouw doorgaan eind augustus? We zijn 4 maanden verwijderd hiervan en alles dreigt in het water te lopen... Een marteling om nog geen verdere regeling hiervoor te mogen doen want onze leveranciers hangen af van de beslissing van de overheid.

Lees meer