VTM is op zoek naar deze nummerplaat.
VTM VTM is op zoek naar deze nummerplaat.

VTM zoekt bestuurders met unieke gepersonaliseerde nummerplaat

Gisteren werd in Gentbrugge een auto met de nummerplaat ‘COVID-19’ gespot. Al snel ontstond de vraag: wie is de persoon achter deze nummerplaat? En waarom heeft hij of zij die plaat gekozen? Het houdt de Vlaming duidelijk bezig en net vandaag, donderdag 28 mei, lanceert VTM een oproep voor een nieuw programma waarin de zender op zoek gaat naar de mensen en verhalen achter gepersonaliseerde nummerplaten.

Want deze bestuurder is niet de enige met een unieke, gepersonaliseerde nummerplaat. Er rijden er in België maar liefst 45.000 rond. Op autostrades, in parkings, op landweggetjes en kruispunten: ze springen meteen in het oog. En dan komen al snel de vragen: waarom die plaat, wat is het verhaal en wie is de bestuurder erachter?

Heb je zelf zo’n gepersonaliseerde nummerplaat? Stuur vanaf nu je verhaal in via VTM.be.

Wanneer het nieuwe programma wordt uitgezonden, is nog niet bekend.  

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Steve Wildemeersch

    Beste Patrick, is het niet zo dat hoe meer mensen 1000€ kunnen missen voor eender wat, dat toch een goede zaak is? Beter dan dat er maar weinig mensen 1000€ kunnen missen...Trouwens de ene koopt een gepersonaliseerde nummerplaat en een andere een vispers met uitrusting... Laat ons aub de vrijheid en respect om ons eigen geld uit te geven aan wat voor onszelf leuk ik

  • Emiel Vandeplas

    Wij betalen deze belachelijke nummerplaten , vermits dit voor deze wagenbezitter beroepskosten zijn . Welk beroep en deze daaraan verbonden kosten.laten we in het midden ? Mijn wegentaks en nummerplaat moet ik helemaal zelf betalen .

Lees meer