2
CBS

Warner Bros. voegt ‘The Big Bang Theory’-set toe aan Hollywood Tour

Fans van ‘The Big Bang Theory’ kunnen binnenkort doen alsof ze echt in de comedyserie zitten. Het Amerikaanse medium Deadline meldt namelijk dat delen van de populaire set worden toegevoegd aan de Warner Bros. Studio Tour in Hollywood.

De appartementen 4A en 4B, de lift van het appartementencomplex en het CalTech Physics Lab Cafeteria waar de vrienden Leonard, Sheldon, Howard en Raj vaak kwamen zijn binnenkort te bezoeken. Ook zijn de kostuums van hun vriendinnen Penny, Amy en Bernadette te bewonderen. "We zijn ontzettend enthousiast dat appartement 4A en de andere Big Bang-locaties onze bezoekers zullen herinneren aan alle grappen uit de show", zegt medebedenker Chuck Lorre over de aanwinst.

De Big Bang Theory-sets zijn vanaf 28 juni te bezoeken.

2 The Big Bang Theory
CBS The Big Bang Theory

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer