Ed Sheeran had een cameo in 'Game Of Thrones', maar die viel niet in de smaak.
Giphy Ed Sheeran had een cameo in 'Game Of Thrones', maar die viel niet in de smaak.

We weten eindelijk wat er met het personage van Ed Sheeran gebeurde in ‘Game Of Thrones’ - en het is niet veel goeds

Fan van zijn muziek of niet, vele ‘Game Of Thrones’-fans vonden het maar niets dat Ed Sheeran plots opdook in een aflevering van de HBO-serie. Zijn aanwezigheid droeg namelijk niet veel bij aan de verhaallijn en bovendien is Sheeran niet de beste acteur. Na één scène in seizoen 7 hoorden we niets meer over zijn personage, maar in seizoen 8 werd zijn lot bekendgemaakt.

Enkele oplettende kijkers merkten dat detail op tijdens het zien van de eerste aflevering van het achtste en laatste seizoen van de reeks. Het weetje zit slim verstopt in een gesprek dat Ser Bronn voert met de drie prostituees waarmee hij zijn tijd wil verdrijven. De drie dames blijven maar praten over een gevecht tussen het leger van de Lannisters en Daenerys Targaryen, die de soldaten afslachtte met drakenvuur. 

Het personage van Ed Sheeran - die geen naam kreeg in seizoen 7 - maakte deel uit van het Lannister-leger. Hij zat dus ook middenin die vreselijke strijd. Eén van de meisjes verklaart: “Die ene jongen, Eddie, kwam terug met een gesmolten gezicht. Hij heeft geen oogleden meer! Ik vraag me af hoe hij slaapt.” Fans zijn ervan overtuigd dat dat een grappige verwijzing moet zijn naar het lot van Sheeran, gezien zoveel kijkers hem liever zagen gaan dan komen.

De zanger zelf trekt zich niets aan van de negatieve commentaren op zijn acteerwerk: “Ik wilde gewoon heel graag eens op de set van ‘Game Of Thrones’ staan, het is mijn favoriete serie aller tijden. Wie kan er nog zeggen dat ze dat hebben gedaan? Ik weet dat ik geen goede acteur ben, maar dat maakt me niet zoveel uit.” Sheeran stond destijds op de set naast het populaire personage Arya, gespeeld door Maisie Williams.

De scène waarin we te horen krijgen wat er met Sheeran gebeurde:

De cameo van Ed Sheeran in seizoen 7:

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer