Milla Dieltjens en Ria Verlaet - ‘Huizenjagers’ 2019
RV Milla Dieltjens en Ria Verlaet - ‘Huizenjagers’ 2019

Weduwe Ria van ‘Huizenjagers’ verlangt naar een langdurige relatie, maar: “Ik schrik veel mannen af”

Deze week wordt ‘Huizenjagers’ vooral gekleurd door vastgoedmakelaar Ria (57). Letterlijk, omdat ze nooit de deur uitgaat zonder rode lipstick. Maar ook figuurlijk, dankzij haar sterke persoonlijkheid. In de harde immowereld komt die goed van pas, in de liefde iets minder.

Makelaar Ria gaat deze week in ‘Huizenjagers’ de strijd aan met haar concullega’s Murat en Arthur. “Twee toffe ­mannen”, vindt Ria. “We probeerden, natuurlijk, elkaar de loef af te steken maar dat alles in een opperbeste sfeer”, vertelt ze over de opnamen. Het drietal zoekt onder meer voor Westerlo-voetballer Maxime Biset en zijn vrouw Leonie een nieuwe woning in Antwerpen. “Murat en Arthur waren van hem in de ban, maar voor mij is Maxime een koper als een andere.”

Sterke vrouw

Ria’s handelsmerk is haar rode lipstick. “Ik koop lipstick bij de vleet”, zegt ze. Ria werkt sinds vijftien jaar in de immosector, voorheen vertoefde ze in een heel andere wereld. “Ik ben als jong meisje in een transportbedrijf begonnen als assistent-­boekhouder. Drie jaar later leerde ik mijn man zaliger kennen. Alfons was 32 jaar ouder dan ik en een pionier in het luchtvrachttransport. In 1983 kochten we een eerste vrachtwagen, binnen de tien jaar telde ons wagenpark liefst tachtig exemplaren. Vierentwintig jaar geleden is mijn man overleden. Sindsdien heb ik me ingezet voor een mooie toekomst voor mijn dochter Milla en mezelf. Ik heb enkele korte relaties gehad, maar ik ben een sterke carrièrevrouw en dat schrikt veel mannen af. Ik wil natuurlijk ook niet de eerste de beste. Mijn man had een uitzonderlijke persoonlijkheid en ik hoop op een dag nog zo iemand te ontmoeten.”

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Triene Despriet

    Typeert weer hoe de meeste mannen zijn : zielig en zwak maar wel dominant. Respect Ria.

  • Patrick Duyck

    Klein beetje te vroeg he is pas volgende week

Lees meer