3 Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.
SBS Bart Goovaerts en zijn verloofde Anastasia Zheleznyakova gaan vanavond in ‘Huizenjagers' op zoek naar een huis in Antwerpen.

Exclusief voor abonnees

Wie is Vlaamse zakenman die 2,5 miljoen over heeft voor Antwerps huis? “In mijn garage staat een haardvuur”

Bart Goovaerts (56) is volbloed ondernemer. Vastgoed, haardvuren, staalwerk, drones: ze maken hem succesvol. Zó succesvol, dat hij zonder ook maar een cent te lenen 2,5 miljoen euro kan leggen voor een nieuw huis in het Antwerpse. Zelfs zijn auto’s zitten er warmpjes in: zij staan thuis in Zedelgem netjes geparkeerd naast een open haard. 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk Driessens

    Laat hem gelukkig zijn ... als dat zijn ultieme kan bereiken hij geeft Het zelfde lot hoor de zelfde 6 planken 2m onder de grond ...

  • geert bernaert

    Durven ondernemen mogen we allen. De meeste kunnen geen café rendabel houden. Daarom... wat zijn we zonder ondernemers die... werkgevers zijn, net als Willy Naesens. Als ze dan nog veel geld spenderen in eigen land..... dan worden er nog eens mondjes gevuld. Erger met diegene waaronder vele politici die op de Kaaiman hun geld ingraven. Ben zelf geen zelfstandige, maar met en voor velen gewerkt. We zien enkel de glitter. Ga maar eens de rechtbank v Koophandel kijken baar de falingen.

Lees meer