Twitter

Ze zei dat er nog een verrassing aankwam en nu heeft Temptation Rosanna onthuld wat er aan de hand is

Toen ze een week geleden met vriend Niels begon te vloggen, vertelde Rosanna uit Temptation Island dat ze nog een verrassing in petto had, waar ze nog niets over mocht zeggen. En nu heeft ze eindelijk onthuld wat er aan de hand is: ze heeft een heel bijzondere fotoshoot gedaan.

Rosanna en Niels volgden met hun vlog het voorbeeld van vrijgezel Alex, die bijna het einde van hun relatie betekende, en nieuwbakken Temptationkoppel Ken en Lize. En het legde hen geen windeieren, want de eerste aflevering over hun leven na Temptation Island werd al meer dan 385.000 keer bekeken in een week tijd. En net zetten ze ook een tweede aflevering online.

In het eerste filmpje maakte Rosanna melding van een verrassing die ze nog in petto had en nu heeft ze op Facebook ook verteld wat die precies is: ze siert de cover van de nieuwe Playboy. En daar is ze bijzonder trots op: "Tada. Deze maand te koop", geeft ze nog mee.

Zelf is ze heel blij met de foto's, zo zegt ze zelf in het blootblad. "Ze zijn heel mooi geworden. Ze zijn sexy en toch classy, niet ordinair. In de dagen ervoor was ik zenuwachtig, maar eenmaal op de set viel het heel erg mee. De mensen waren lief en ik voelde me op mijn gemak."

Troeven
Haar lange benen, ogen en kont vindt ze zelf haar grootste troeven. Stiekem wilde ze altijd al eens een naaktshoot proberen. "Ik had het al vaker tegen mijn moeder gezegd en nu is het dan eindelijk zover. Ze was blij voor me en erg nieuwsgierig naar het resultaat. Ik mocht de foto's nog aan niemand laten zien, maar voor haar maakte ik een uitzondering. Het is toch m'n moeder, hé. Ze vond ze supermooi."

Rosanna en Niels gingen even door woelig water na hun deelname aan Temptation Island omdat ze allebei in de fout gingen. Niels zat in het broekje van vrijgezel Parastoo en Rosanna deelde de lakens met vrijgezel Alex, waardoor ze zelfs in het ziekenhuis belandde. Maar terug in Nederland besloten ze hun relatie opnieuw een kans te geven. Hun nieuwe leven is te volgen op YouTube.

Sporten
"We sporten veel en hebben al heel wat Temptationfeestjes gedaan. Ik ben ook een beetje begonnen met dj'en", aldus Niels. Samen met Rosanna vlogt hij ook over voeding en beauty.

Lees meer