rv

Zijn vrouw werd na tien jaar eindelijk zwanger maar kreeg dan kanker: het ongelooflijke verhaal achter ontroerende 'Got Talent'-goochelhit

Marc Spelmann, de goochelaar die wereldwijd monden doet openvallen met zijn act op Britain's Got Talent, vertelt het hartverscheurende verhaal achter zijn act. Als onderdeel van zijn optreden toont hij videobeelden van zijn vrouw Tessa en dochtertje Isabella, een meisje dat je gerust een mirakelkind mag noemen.

Spelmann en zijn echtgenote probeerden al tien jaar lang kinderen te krijgen. Ze hadden al ivf-behandelingen ondergaan, en ze ondernamen nog een allerlaatste poging. Die laatste bleek gelukkig toch de goede, maar drie maanden later stortte hun wereld in.

Tessa ontdekte een gezwel dat een kwaadaardige borstkankertumor bleek. "Maar wat met mijn baby?", waren haar eerste woorden toen ze te horen kreeg dat ze een borstamputatie en chemotherapie zou moeten ondergaan.

Helse dagen

"We beleefden compleet helse dagen: slaat Tessa zich erdoor, zal de baby het overleven?", vertelt Spelmann aan The Mirror. "Tessa kreeg een afgezwakte vorm van chemotherapie zodat Isabelle binnenin veilig was, maar Tessa verloor haar haar en onderging een borstamputatie. Isabella kwam twee maanden te vroeg ter wereld met een keizersnede, zodat Tessa bestraling en een sterkere vorm van chemotherapie kon ondergaan."

Maar Tessa overleefde, en ze bleek ook bij een controle begin deze maand kankervrij. En nu is Isabella een schat van een kleuter en gaan beelden van haar de wereld rond. Haar papa stootte zelfs door naar de halve finale dankzij een druk op de Golden Buzzer.

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Lindsay Albergs

    Jef delaeu Ik hoop voor u dage et zelf nooit mee hoeft te maken van dichtbij!! Ocharm die mensen anders!!! Je zou dan sowieso wel een toontje lager zingen foei foei hoe harteloos bende gij!!! Lieve Isabella, Tessa & spellman wees trots op jullie gezin!! Amen ♡

  • Jef Delaeu

    Ik snap niet dat mensen dit steunen, als men een zielig verhaaltje verteld dan verdient men ineens meer dan een ander??? Iemand die mensen niet manipuleert door zielig te doen wordt benadeelt. Iedereen heeft wel een of ander negatiefs meegemaakt, zij die dat misbruiken voor gewin worden gesteund???

Lees meer