Studio Stan
VTM Studio Stan

Zingen in openlucht en een gepersonaliseerde rap in de laatste aflevering van ‘Studio Stan’

Vanavond werd de allerlaatste aflevering van ‘Studio Stan' uitgezonden. Daarin zagen we onder meer scoutsleider Pieter die het ultieme kampgevoel probeerde vast te houden met ‘Lightning Bolt’, en tandarts Inge die een gepersonaliseerde versie van ‘Bang Bang’ ten berde bracht. 

Scoutsleider Pieter zet vol enthousiasme het nummer ‘Lightning Bolt' in, maar producer David Poltrock is niet tevreden. Er mist iets, vindt hij. En dus verhuist hij de hele band en Pieter naar het dak voor de “vuile, smerige” sound die bij het nummer past. 

En voila, Pieter en de band vliegen er daar in openlucht helemaal in. En ze krijgen de hulp van de andere scoutsleiders ... 

Inge (40, Brugge) maakt al jaren deel uit van de groep tandartsen van de vzw Philippine Dental Mission, die op de Filipijnen tandheelkunde voorzien voor de plaatselijke bevolking en wil graag een missielied inzingen voor haar jaarlijkse trip. Daarvoor koos ze ‘Bang Bang’ van Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj. En om het nummer te personaliseren schreef Inge zelfs een eigen tekst: “Van ‘Bang Bang’ heb ik daarom ‘Brush Brush’ gemaakt. Maar de lat ligt zéér hoog, want het nummer moet heel krachtig gezongen worden.”

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer