2
Johan Martens

Exclusief voor abonnees

Zó gelukkig: Jos en Rosa uit ‘Hotel Römantiek’ gaan trouwen

Een weduwe en weduwnaar, die allebei de hoop op nog een liefde in hun leven hadden opgegeven. Maar dankzij ‘Hotel Römantiek’, waarvan binnenkort reeks 2 wordt uitgezonden, is de droom van Jos (61) en Rosa (73) tóch uitgekomen. Nu heeft Jos zijn Rosa zelfs ten huwelijk gevraagd, vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

"Ik ben pas nog presentator Sven De Leijer tegen het lijf gelopen", zegt Jos. "Hij vertelde me dat de opnamen van het tweede seizoen bijzonder goed zijn verlopen. Ik kijk enorm uit naar het resultaat en hoop dat er opnieuw zo’n koppel als Rosa en ik uit voortkomt."

Stoutste dromen

Voor Jos en Rosa pakte het VIER-datingprogramma voor de derde leeftijd goed uit. "Wat wij nu samen beleven, overtreft mijn stoutste dromen", zegt Jos. "Ik ben zelfs zo zeker van ons verhaal dat ik Rosa ten huwelijk heb gevraagd. En ze heeft ja gezegd."

Je hebt 19% van dit artikel gelezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer