2 Nathalie Meskens zal niet meer kunnen deelnemen aan 'Beat VTM'.
VTM Nathalie Meskens zal niet meer kunnen deelnemen aan 'Beat VTM'.

Zwangere Nathalie Meskens moet verstek geven voor ‘Beat VTM’

Vanochtend kondigde Nathalie Meskens (37) het heuglijke nieuws aan dat ze zwanger is van haar eerste kindje. Maar die zwangerschap heeft jammer genoeg gevolgen voor haar deelname aan ‘Beat VTM’. Nathalie zal niet langer kunnen deelnemen aan het programma.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

In eerste instantie mocht Nathalie gaan cheerleaden voor ‘Beat VTM’, maar uiteindelijk wisselden de blondine en Olga Leyers van opdracht. Nathalie kon zich zo wagen aan het apneuduiken, maar tijdens een doktersbezoek heeft Nathalie te horen gekregen dat de opdracht te gevaarlijk is voor haar zwangerschap en de baby en dat haar uitdaging voor ‘Beat VTM’ stopgezet moet worden. 

Stikstofbelletjes

“Als je heel frequent en vrij diep onder water gaat, bestaat het risico dat je stikstof oplaadt in je weefsels en dat die gaan vrijkomen”, stelt de duikarts. “Bij een zwangerschap is dat iets wat we absoluut niet willen omdat die stikstofbelletjes eventueel in de placenta kunnen komen en schade kunnen veroorzaken aan de foetus. Dat is een absolute ‘no no’, dat kan je echt niet doen.” De programmamakers gaan nu op zoek naar een vervangster. Wie dat wordt, is nog niet bekend.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat het team achter ‘Beat VTM’ met een zwangerschap onder de deelnemers geconfronteerd worden. Ook Natalia kondigde onlangs aan dat ze zwanger is. De zangeres kan wel blijven deelnemen omdat zij bij de keuze van haar opdracht rekening hield met haar zwangerschap. Natalia koos met het biljarten voor een opdracht die ze probleemloos zal kunnen afwerken.

2 Het team BV's van 'Beat VTM'.
VTM Het team BV's van 'Beat VTM'.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • caes jean-pierre

    Mv Meskens in verwachting, proficiat , en weet ze van wie, nog eens proficiat.

  • Jan Willems

    Als een BV zwanger is lijkt zwangerschap plots om te slagen in een ziekte.

Lees meer