UNKNOWN

Vriend overleden Ann Vervoort (ex-Milk Inc.) opgepakt

Robby Fumarola, de vriend van de overleden Ann Vervoort, is gisteren op bevel van de onderzoeksrechter opgepakt door de politie van Houthalen-Helchteren. De arrestatie kwam er in het belang van het onderzoek naar de doodsoorzaak van de ex-zangeres van Milk Inc. Dat schrijven de kranten van Concentra.

Tijdens een huiszoeking werden ook de laptop en gsm van Robby in beslag genomen. Die worden nu onderzocht door het parket. De 33-jarige Ann Vervoort was al drie jaar samen met haar nieuwe vriend. Ze woonden in de Fazantenstraat in Houthalen-Oost, waar de ex-zangeres vrijdagmorgen is overleden.

Robby Fumarola baatte tot 2005 danscafé Explosivo in Houthalen-Helchteren uit met zijn vader. Burgemeester Alain Yzermans liet het danscafé destijds sluiten wegens overlast en vechtpartijen.
 
Drugs
Hoewel heel wat media eerder al berichtten dat er "drugs en drank" in het spel zouden zijn geweest, verklaarde Robby dat zijn vriendin drie whisky-cola's had gedronken en een slaappilletje had genomen. Gisteren vond de autopsie op het lichaam van Ann plaats. (mvl/kh)
 

Lees meer