2 Bart De Pauw
© VRT Bart De Pauw

Exclusief voor abonnees

Waarom de zaak Bart De Pauw al 2,5 jaar aansleept: “Dat heeft Bart in zekere zin zelf gezocht”

Het parket is klaar voor de eindstrijd. Na ruim 2,5 jaar onderzoek meent men over voldoende elementen te beschikken om Bart De Pauw (52) voor de rechter te brengen. De zaak doet wel vragen rijzen. Hoe zit het met de elektronische belaging waarvan hij wordt verdacht? Zal een rechter ooit objectief kunnen oordelen over de BV die hij is? En vooral, waarom moet dit allemaal zolang duren? 

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Magda Hens

    De vrt zou beter bart terug halen, toen was het nog de moeite om op zondagavond te kijken, nu is het een ramp, gelukkig zijn er nog oudjes die kijken

  • Marc Camp

    Hij is ons huldig tot de schuld bewezen is. Blijkbaar zijn er hier die enkel een woord nodig hebben om hem schuldig te vinden. Tot ze zelf in dergelijke situatie terecht komen. Dat het zo lang duurt, kan het soms niet zijn dat ze nog achter bewijzen zoeken?

Lees meer