Ondanks meerdere vluchtpogingen zit Moreno (r.), naast Soufiane Eddyani, thuis met enkelband.
Instagram/Soufiane Eddyani Ondanks meerdere vluchtpogingen zit Moreno (r.), naast Soufiane Eddyani, thuis met enkelband.

Wie is rapper Moreno, de tienerpooier uit het nieuwe nummer van Soufiane Eddyani?

'Gepakt door het systeem' rapt Soufiane Eddyani wanneer het in 'Amigo' over zijn rapvriend Moreno gaat. Maar wie diens strafblad bekijkt, ziet al snel dat het om veel meer gaat dan een systeemfout.

Moreno - echte naam Bilal Aazzouti - komt eind 2015 voor het eerst in het vizier van de politie omdat hij onderdak biedt aan een tienermeisje dat uit een instelling is gevlucht. Wanneer blijkt dat er ook nog een ander meisje bij de rapper inwoont, wordt hij opgepakt. De politie vermoedt dat Aazzouti de meisjes niet zonder tegenprestatie aan een dak boven hun hoofd helpt. Er is sprake van de typische 'loverboy'-aanpak. De meisjes krijgen cadeautjes en onderdak, ontwikkelen gevoelens voor hun 'redder' en worden daarna in de prostitutie gedwongen.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Mady Vermeulen

    Gepakt door het systeem? Bevoordeeld door het systeem zal dat Marokkaans crapuul bedoelen! Ze moesten in Marokko eens proberen wat ze hier kunnen doen omdat ze met een enkelband worden losgelaten ipv hen in het prison te steken.

  • luc van duyse

    Promoten van een vrijgeleide voor het stelselmatig laten verkrachten van kinderen voor Uw eigen gewin , behoort niet meer tot het individuele vrijheidsbeginsel Geraldine Marcelis. Het zijn criminele handelingen. Deze mensen dienen gerechterlijk te worden vervolgd.

Lees meer