6
Dieter Bacquaert

Exclusief voor abonnees

Xandee stapt na amper zes maanden in het huwelijksbootje: “Waarom wachten als het zo goed klikt?”

Voor Sandy Boets (41), beter bekend als zangeres Xandee, wordt 2020 een feestjaar. In april geeft ze haar jawoord aan Eric Vanmanshoven (37) uit Sint-Truiden. De twee zijn nog maar sinds oktober samen, maar na jaren van medische problemen en liefdesperikelen gaat Xandee resoluut voor haar geluk, zo vertelt ze deze week in Story.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Eindelijk. Na een opeenstapeling van ellende, lacht de toekomst Xandee weer toe. In 2004 straalde ze nog op het Songfestival met het lied ‘1 Life’, maar de afgelopen jaren kreeg ze flink wat te verwerken. Er was het overlijden van haar mama, maar ook drie hartoperaties, zeven ingrepen aan haar been, het verwijderen van twee (goedaardige) gezwellen aan haar baarmoeder en enkele pijnlijke liefdesbreuken. Maar de goedlachse zangeres liet zich niet kennen en is vandaag opnieuw gelukkig. 

Eén van de redenen daarvoor heet Eric. Een man die ze al bijna twintig jaar kent, maar met wie de vonk in oktober 2019 pas oversloeg en die ze met oudjaar prompt ten huwelijk vroeg. “Eric baatte vroeger een café uit waar ik vaak over de vloer kwam, maar ons contact was altijd oppervlakkig gebleven”, blikt Xandee terug. “Tot hij mij via Facebook uitnodigde voor een date. Hij vroeg om bij hem thuis naar het voetbal te komen kijken, de wedstrijd Anderlecht-Sint-Truiden. Origineel, hé”, lacht Xandee.

Je hebt 16% van dit artikel gelezen

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerd Peeters

    En dan ? Mijn man en ik zijn na 11 maand getrouwd en ondertussen zijn we al41 jaar getrouwd .

  • Kristine Vandermeulen

    Ik gun het haar na al wat ze heeft meegemaakt .Geniet ervan ❤️

Lees meer