3
Frank Bahnmuller

Exclusief voor abonnees

Yves, de ex-man van Barbara Sarafian: “Ik móest mij wel verdedigen, ze probeerde mij te wurgen”

“Ik heb twee grote fouten gemaakt in mijn leven, en mijn huwelijk met Barbara is er één van.” Dat zegt horeca-ondernemer Yves De Moor (47), wiens romantische verbintenis met actrice Barbara Sarafian (51) uitdraaide op een nachtmerrie van drankmisbruik, geweld, depressie en rechtszaken. Vandaag probeert hij op de scherven van hun vechtscheiding zijn leven beetje bij beetje weer op te bouwen, zo vertelt hij openhartig in Dag Allemaal.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Juliette Francois

    Er zijn inderdaad ook te veel mannen die slachtoffer worden van partnergeweld. Maar deze situatie is toch wel apart. Ze zullen sowieso beiden een à typische levensstijl geleefd hebben. Maar deze meneer blijkt ook geen onbeschreven blad te zijn en ook geen slachtoffer.

  • Tom Van Calster

    Allee, bij #Metoo moesten we de vrouwen blindelings geloven, maar van dit slachtoffer wordt meteen een dader gemaakt door alle vrouwen. Hypocriet dat we zijn weeral ...

Lees meer