3
Frank Bahnmuller

Exclusief voor abonnees

Yves, de ex-man van Barbara Sarafian: “Ik móest mij wel verdedigen, ze probeerde mij te wurgen”

“Ik heb twee grote fouten gemaakt in mijn leven, en mijn huwelijk met Barbara is er één van.” Dat zegt horeca-ondernemer Yves De Moor (47), wiens romantische verbintenis met actrice Barbara Sarafian (51) uitdraaide op een nachtmerrie van drankmisbruik, geweld, depressie en rechtszaken. Vandaag probeert hij op de scherven van hun vechtscheiding zijn leven beetje bij beetje weer op te bouwen, zo vertelt hij openhartig in Dag Allemaal.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu

6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Juliette Francois

    Er zijn inderdaad ook te veel mannen die slachtoffer worden van partnergeweld. Maar deze situatie is toch wel apart. Ze zullen sowieso beiden een à typische levensstijl geleefd hebben. Maar deze meneer blijkt ook geen onbeschreven blad te zijn en ook geen slachtoffer.

  • Tom Van Calster

    Allee, bij #Metoo moesten we de vrouwen blindelings geloven, maar van dit slachtoffer wordt meteen een dader gemaakt door alle vrouwen. Hypocriet dat we zijn weeral ...

Lees meer