4 Koen en Valerie met Zita en Nono.
Dieter Bacquaert Koen en Valerie met Zita en Nono.

Zita en Nono reageren op breuk van hun ouders

Nu het nieuws over de breuk van Koen en Valerie wereldkundig is gemaakt, is het uiteraard ook geen makkelijke dag voor hun kinderen: Zita en Nono Wauters.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Als we naar hun Instagram-pagina’s gaan kijken, blijkt dat broer en zus vooral steun vinden bij elkaar. Zita en Nono deelden allebei de foto van hun ouders, die hand in hand in de auto zitten. Het is dezelfde zwart-witfoto die het voormalige koppel gebruikte om hun breuk aan te kondigen. Door het plaatje te delen - zowel een keertje voor mama als een keertje via het account van papa - laten de kinderen merken dat ze hun beide ouders steunen.

Nono ging nog een stapje verder en postte een hartverwarmende foto samen met zijn zus, van toen ze nog klein waren. “Forever”, schreef hij daarbij. Ofwel: “Voor altijd.” Zita deelde de foto ook op haar account, en voegde nog toe: “Sweetie”. Ofwel: “Jij bent een schatje.” Het is duidelijk: Gescheiden ouders of niet, de band tussen hen is hechter dan ooit. 

Stabiliteit

Koen en Valerie hadden het ook specifiek over het welzijn van hun kinderen in hun aankondiging: “Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus: de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven. Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen.”

4 Zita postte deze foto op Instagram.
Instagram Zita postte deze foto op Instagram.
4 Nono postte een foto van zijn zus.
Instagram Nono postte een foto van zijn zus.
4 Zita postte de foto van Nono ook op haar Stories.
Instagram Zita postte de foto van Nono ook op haar Stories.

Meer lezen over de relatiebreuk van Koen Wauters en Valerie De Booser? Dat kan in dit dossier.

Lees ook binnen HLN+:

Onze showbizzreporter sprak de voorbije jaren uren met Koen Wauters over zijn huwelijksgeluk: “Of alles wel nog oké was tussen hen?”

Lees meer