Presley Gerber
Twitter Presley Gerber

Zoon Cindy Crawford zet tekst op gezicht, fans snappen er niets van: “Zo’n mooi gezicht, zo’n slechte beslissing”

Presley Geber, de 20-jarige zoon van supermodel Cindy Crawford, heeft een tatoeage met het opschrift ‘Misunderstood’ of ‘onbegrepen’ op zijn rechterkaak laten tatoeëren. Zijn fans begrijpen er helemaal niets van.

Presley Geber is de zoon van Cindy Crawford en zakenman Rande Gerber en heeft al een heleboel tattoos. Zijn laatste exemplaar zorgt voor nogal wat controverse bij zijn fans. 

“Ik zou hem niet aannemen, wat een freakshow”, “Gaat het wel goed met die jongen?”, “Zo’n mooi gezicht, zo’n slechte beslissing”, “Arm ventje, voelt hij zich onbegrepen?”, “Jong en dom”, “Hij ruïneerde zijn gezicht”, “Gaat alles wel goed met hem?”... En zo bleven de reacties op sociale media nog wel even doorgaan. 

Het was de bekende tattoo-artiest Jonathan ‘JonBoy’ Valena die het woord tatoeëerde. Enkele weken geleden lieten Presley en zijn zusje, supermodel Kaia Gerber, daar ook gezamenlijk tatoeages zetten.

14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • FRIEDA BOGAERT

    Als professional zou ik steevast weigeren deze plaats te tatoeëren. Zélfs wetende dat hij elders,met succes, dit kan laten tatoeëren.

  • ERWIN MINNEBO

    onbegrepen , ja mama betaald alles maar nog niet genoeg. Heeft ze die tattoo ook betaald ? Dan maar zagen en wenen, dat hij eens gaat werken en zelf zijn poen verdienen, net zoals alle jongeren die alles te gemakkelijk bekomen. Geven dan maar al te graag de schuld aan de ouders die hun uitgaven niet kunnen of willen volgen. Een oorveeg mag niet meer maar hier zijn er twee op zijn plaats.

Lees meer