3
Facebook

"Is hij het?" Mama spot vermiste zoon in selfie op tribune van Chelsea

Lesley Edwards (54) is een radeloze moeder sinds haar zoon elf maanden geleden plots spoorloos verdween. Op Facebook riep ze de hulp in van Chelsea-fans en van iedereen die haar kon helpen. Ze dacht dat ze haar zoon gezien had op de tribune van Stamford Bridge, in de achtergrond op een toevallige selfie van een koppel.

Jon Anderson Edwards raakte in september vorig jaar vermist in Lagos in Portugal, nadat hij zijn hoofd had gestoten bij een val. De 31-jarige chef, afkomstig uit het Schotse Arbroath, voelde zich daarna duizelig en kwam nooit meer opdagen op zijn werk. Zijn vrienden ontdekten dat Edwards zijn kleren, identiteitskaart en telefoon op zijn appartement had achtergelaten. De grootschalige zoektochten van de politie in Portugal en in het Verenigd Koninkrijk leverden niets op.

Mama Lesley dacht haar zoon gespot te hebben tussen de supporters tijdens een oefenwedstrijd van Chelsea tegen Fiorentina. "We zijn al zo vaak op het verkeerde spoor gezet, maar toen ik deze foto zag, zei ik meteen: 'Mijn God, wat lijkt die toch echt op Jon'. Mijn hart sloeg over en ik kon de slaap niet vatten", zei ze aan The Mirror. "Zelfs als we kunnen uitsluiten dat hij het is, dan kunnen we tenminste verder. Maar als hij het niet is, dan is het zijn absolute dubbelganger."

Haar oproep op Facebook werd meer dan 17.000 keer gedeeld. En de kracht van Facebook is gebleken. Lesley Edwards liet intussen weten dat de man op de foto helaas niet haar zoon Jon is.


3
Facebook
3
Facebook

Lees meer