“Wij zijn België. Wij zullen het virus verslaan”: topsporters- en trainers allemaal #SAMENTEGENCORONA

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Geen wielerklassiekers. Geen interlands voor de Rode Duivels. Geen play-offs in het voetbal. Geen oefenstages richting Olympische Spelen. Neen, ook alle sportlui en hun trainers zitten in hun ‘kot’, waar we even zijn aankloppen met de vraag: breng een boodschap van hoop voor jullie publiek. 

Het antwoord van Rode Duivels-coach Roberto Martínez, olympisch wielerkampioen Greg Van Avermaet, ex-wereldkampioene zeilen Emma Plasschaert, wereldkampioen hockey Thomas Briels, Europees judokampioen Matthias Casse, Gouden Schoen Tessa Wullaert, Club Brugge-trainer Philippe Clement en WNBA-kampioene Emma Meesseman bundelen we in de bijgevoegde video. Laat het duidelijk zijn: ook in de sportwereld is het #SAMENTEGENCORONA.

Tessa Wullaert, Roberto Martínez en Greg Van Avermaet.
HLN Tessa Wullaert, Roberto Martínez en Greg Van Avermaet.

11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • rik cappelle

    Als ge maar een IQ hebt van de grote van uwe bloeddruk is het moeilijk verstaanbaar ook hé wat topsporters ermee willen bedoelen door te zeggen "wij zijn Belgie". Ge kunt moeilijk van positivisme spreken als ge zelfs al niet weet wat men daarmee bedoelt.

  • Paul Philippaerts

    Ik zou juist nog voorzichtiger zijn juist, omdat het Belgie is. Met meer doden gaat het hier zelfs de goede kant op. Maar niet te snel victorie kraaien. De rekening wordt pas gemaakt als de zaak afgehandeld is, en daar lijkt het voorlopig zeker niet op.

Lees meer