2
EPA

Formule 2-race in Spa-Francorchamps wordt helemaal afgelast

De Formule 2-race in Spa-Francorchamps is naar aanleiding van het overlijden van de Franse autocoureur Anthoine Hubert afgelast. De Fransman bezweek aan de gevolgen van een zware crash op het Belgische circuit. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De race van werd onmiddellijk gestopt. “We willen ons medeleven betuigen aan de familie, geliefden en vrienden van Anthoine en aan iedereen bij het Arden Team. Uit respect is het verdere verloop van de Formule 2-race afgelast”, laat de organisatie van de Formule 2 weten.

De 22-jarige Hubert raakte in de tweede ronde van de race een muur. De Amerikaan Juan Manuel Correa knalde vol op hem. De bolide van Hubert brak doormidden. Correa ligt in een ziekenhuis, maar verkeert niet in levensgevaar. De Grote Prijs van België in de Formule 1 gaat voor zover bekend wel door. 

2 Anthoine Hubert.
Photo News Anthoine Hubert.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Philomena Vanderweyen

    Heel veel sterkte aan de familie en het ganse Renault team.

Lees meer