Eden Hazard heeft de looptraining hervat bij Real Madrid
Real Madrid Eden Hazard heeft de looptraining hervat bij Real Madrid

Eden Hazard krijgt groen licht van medische staf en hervat looptraining

Nieuwe stap in zijn herstelproces. Eden Hazard heeft voor het eerst weer zijn opwachting gemaakt en liep enkele rondjes op het oefenveld. Real Madrid hoopte de Rode Duivel wedstrijdfit te krijgen voor de derby tegen Atlético Madrid op zaterdag 1 februari, maar dat wordt héél moeilijk. Er is op dit moment geen exacte retourdatum vooropgesteld, de progressie van Hazard wordt dag per dag bekeken.

Hazard liep op 26 november in een duel met Thomas Meunier een barstje van drie millimeter in het kapsel van de rechterenkel op. Eén tot twee maanden buiten strijd, luidde de prognose. Anderhalve maand later heeft Hazard van de medische staf van Real Madrid groen licht gekregen om de loopoefeningen te hervatten. De Rode Duivel onderhield de voorbije weken de conditie met kracht- en spierversterkende oefeningen. 

Sommige Spaanse media schrijven dat de club al heel blij zal zijn indien Hazard inderdaad topfit de derby tegen Atlético haalt, maar dat wordt stilaan héél moeilijk. De medische staf kreeg van Zinédine Zidane en vanuit het hoogste bestuursorgaan alvast de dwingende opdracht om geen enkel risico te nemen in het revalidatieproces van Hazard.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer