.
photonews .

Dit zijn de winnaars van onze meet & greet met Stoffel Vandoorne en de gesigneerde Driver Caps van McLaren

Vroeeeem! Onze twee Formule 1-wedstrijden zijn voorbijgevlogen. Hieronder komen jullie te weten wie de winnaars zijn.

We waren overweldigd door jullie talrijke motiveringen om de meet & greet met Stoffel Vandoorne te winnen. Ook de mensen van Logitech waren onder de indruk en besloten daarom om een extra duo-ticket weg te geven! Daardoor kunnen we nu drie duo’s gelukkig maken!

De eerste is Emily Mariën. Zij kreeg de liefde voor Formule 1 met de paplepel ingegeven en is nu een fervent lid van de officiële fanclub van Stoffel Vandoorne. Op haar verjaardagstaart stond zelfs een foto van hem! Hopelijk is dit de kerst op de taart.

Ook Len Vrijsen mag Stoffel ontmoeten. Hij mist geen seconde van het hele F1-circus en leest wekelijks met veel plezier de artikels van onze journalist Jo Bossuyt. Hij hoopt zondag eindelijk zijn Mclaren-cap te laten signeren door Stoffel.

Tot slot is Flor Verheyen eveneens bij de gelukkigen. Al zal vooral zijn schoonvader – een grote fan van Stoffel - een gat in de lucht springen. Flor ziet het als een ideale manier om zijn schoonvader te bedanken voor de enorme hulp tijdens zijn verbouwingswerken.

Aan onze Formule 1-seizoensquiz deden duizenden lezers mee. Zowel Quinten De Sutter als Fien Dewitte haalden daarin een perfecte score en werden uitgeloot als winnaars. Quinten krijgt de gesigneerde Drivers Cap van Fernando Alonso toegestuurd, Fien ontvangt het exemplaar van Stoffel Vandoorne.

Veel plezier allemaal!

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Christophe Visschers

    Zou wel de volgende keer de vraagstelling miss een beetje duidelijker maken en een vip ticket weggeven ipv een ticket van 20€...

  • luc callens

    Pedro...van gewone cartjongen tot F1 piloot...sterk nummertje...vol bewondering

Lees meer