4
EPA

Exclusief voor abonnees

Lewis Hamilton blijft ondanks fratsen aan de top in de Formule 1: "Het laat me koud wat de wereld vindt van mij”

Natuurlijk wordt hij wereldkampioen. Voor de zesde keer. Hij zal er geen tienduizend kilometer minder voor reizen met zijn privéjet, van de ene modeshow naar de andere party, gulzig proevend van de jetset. Een mens zou zich voor minder afvragen hoe hij dat klaar krijgt. Hoe hij de beste blijft. En overeind blijft. Hij legt het zelf uit. Lewis Hamilton, zijn handleiding.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Freddie Heremans

    Ach Jurgen VDB, je maakt jezelf belachelijk. Zo zo, Hamilton zuigt zijn fans leeg. Toe maar. Ken jij 1 sporttak waar de toppers niet voor een bedrijf rijden/soelen/fietsen/lopen etc. geen merchandise hebben, geen sponsors ter wille moeten zijn, geen portretrechten hebben ? Aan mij, 10 jaar fan, heeft Lewis geen cent verdient, hoor.

  • Jurgen Van Den Bergh

    Hamilton zuigt zijn fans financieel leeg met zijn merchandise. Voor haast elke race brengt hij een petje of shirt op de markt dat hij zogezegd zelf zou ontworpen hebben. En zijn fans lopen er met hun ogen open in, omdat ze hem adoreren en aan zijn lippen hangen als een sekteleider. Wel gehaaid van Hamilton, maar het maakt duidelijk dat hij zijn fans vooral ziet als melkkoeien. En hij weet perfect hoe hij hen moet bespelen.

Lees meer