7
Photo News

Exclusief voor abonnees

Nieuw F1-kampioenschap begint met heel wat vragen: de bommen onder seizoen 2020

Zondag is het weer prijs in Melbourne. Grote Prijs. Zelden begon een nieuw Formule 1-jaar in zo veel donkere onzekerheid als nu. Als het kampioenschap over dik acht maanden in Abu Dhabi zijn epiloog krijgt, dan zou de F1 wel eens een heel ander gezicht kunnen hebben. Afhankelijk van het antwoord op de vier grote vraagtekens waarmee het feest begint. In mineur.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • thomas bruyninckx

    Anthony Peeters als jij vind dat stoffel de beste is in de fe dan heb je heel slecht gekeken. Hij wordt door iedereen om de oren gereden. Zijn ploegmaat is sneller net als heel wat andere die hem zo voorbij gaan.

  • Anthony Peeters

    Dit seizoen is niet zo belangrijk! Ja Mercedes gaat weer bijna alles winnen en redbull zal iets meer druk kunnen zetten maar dit jaar is gewoon een brug naar volgend jaar met al die veranderingen dan! Het enige belangrijke is het einde van dit seizoen met al die contracten dat eindigen dan. Ik zie ook volgend jaar misschien een kans voor stoffel! Hij heeft in de fe bewezen dat hem toch de beste is als iedereen ongeveer dezelfde auto heeft!

Lees meer