16
De Coster

Exclusief voor abonnees

Onze F1-watcher ziet Vandoorne "sterk koerske rijden" maar ziet ook hoe dat allemaal onder de radar gebeurde

Onze F1-verslaggever Jo Bossuyt houdt ook in Italië zijn dagboek bij. Beleef vanop de eerste rij wat er in en rond de paddock gebeurt, maar ook hoe het is met onze landgenoot Stoffel Vandoorne.

->Zondag 2 september, 9u
*Haag

De grand prix begint pas om 15.10u, over dik zes uur dus, maar het Parco di Monza loopt goed vol. De gebruikelijke supportershaag bij de ingang van de paddock is al helemaal ingevuld, merk ik. En neen, niet alleen supporters van Ferrari, ook van …Force India. Of hoe dat team nu ook heet.

16
Bossuyt

->10.35u
*Grollend

Het is een gewoonte geworden sinds de formule 1 in Europa is, voor uw dienaar: zondagvoormiddag eens naar de GP3 gaan kijken. Prachtige combinatie van jeugd en nostalgie. Bijna vaste prik op het podium: Pedro Piquet en Giuliano Alesi. Al evenzeer een vertrouwd gezicht: vaders Jean Alesi en Nelson Piquet die elkaar omarmen onder het podium en dan grappend en grollend door de pitlane struinen. Leuk.

16
De Coster
16
De Coster

Je hebt 15% van dit artikel gelezen

18 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ineke Visser

    maxim vanderveken @ daarom reageren de Nederlanders zo fel.

  • maxim vanderveken

    @ Jimmy Clark indd u slaat de nagel op de kop, het is te triest voor woorden hoe men hier afgeeft op mensen die bij de beste 20 ter wereld zijn terwijl geen enkele van de reageerders iets bereikt heeft dat nog maar tot aan de kleine teen komt van deze mannen... Echt triestige mentaliteit...

Lees meer