3 Sebastian Vettel vorig jaar in Montréal.
AFP Sebastian Vettel vorig jaar in Montréal.

Exclusief voor abonnees

Sneuvelt ook de GP Montreal, belandt Formule 1 in nog dieper financieel drijfzand

Canada. Op 14 juni. Voorlopig is dat de eerste Grand Prix van seizoen 2020. Of dat zo blijft, weten we met Pasen. En of ze bibberen. In Canada én Formule 1. Immers: sneuvelt ook Montreal, dan sukkelt het circus in nog dieper financieel drijfzand. Lees en verneem waarom.

Meer dan 200.000 toeschouwers troepen samen rond het Circuit Gilles Villeneuve. Tienduizenden trekken ’s avonds de stad in. Een betere biotoop kan Covid-19 zich niet toewensen

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ineke Visser

    Veel rijders doen nu aan e-sport het is niet hetzelfde maar beter dan niks.

  • patrick morel

    Misschien is het tijd om back to the roots te gaan. Terwijl er een wereldwijde recessie op ons afkomt kan de F1 niet met miljarden blijven spelen. Er zijn belangrijker dingen in het leven, stop dat gooien met geld en stop met het betalen van pervers hoge lonen.

Lees meer