Photo News

Taakstraf Verstappen bekend: meelopen met stewards bij Formule E in Marrakech

Max Verstappen weet twee maanden later wat zijn taakstraf is die de FIA hem oplegde na zijn aanvaring met de Franse coureur Esteban Ocon tijdens de GP van Brazilië, op 11 november in São Paulo. Verstappen zal dit weekend bij de Formule E in Marrakech twee dagen meelopen met de stewards.

De FIA oordeelde dat Verstappen “daden die schadelijk zijn voor de belangen van elke wedstrijd of de belangen van de motorsport in het algemeen” had gepleegd door Esteban Ocon te duwen na de Grand Prix van Brazilië.

Verstappen zal morgen op het Circuit International Automobile Moulay El Hassan aankomen voor de tweede race van het Formule E-seizoen 2018-19. Wat zijn activiteiten/taken als assistent van de FIA-stewards precies zal zijn, is nog niet bekend.

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • walter minnekens

    Dat krijg je nu als de FIA niet de gepaste straf toepast tegen OCON dan is verstappen (terecht) boos en doet hij wat de meeste in deze situatie zou doen!

Lees meer