Photo News

Exclusief voor abonnees

Kijken in het hoofd van Ronaldo: niemand trekt zich minder aan van druk dan hij

Tegen wereldploeg of hekkensluiter: Ronaldo voelt geen (gebrek aan) druk

Op niemands schouders rustte dinsdagavond zoveel druk als op die van Cristiano Ronaldo (34). En toch besliste hij de match in het voordeel van Juventus, door drie ballen droog in het mandje te leggen. Geen toeval, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. “Geen enkele topspeler presteert zo constant als Ronaldo – mentale druk of niet.”

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Carlos Simonis

    Ronaldo is gewoon een narcistisch persoon. Dat heeft hem naar ongekende grotere hoogtes gebracht. Een trainingsbeest die altijd de beste wilt zijn in iedere vorm van trainingen. Weet ook alles over voeding. Als iedere voetballer slechts de helft van de tijd insteekt die Ronaldo doet, worden ze 15% beter dan ze nu zijn. Ik vind Ronaldo samen met Messi de enige echte top in het voetbal.

  • Jens Pauwels

    Sommige mensen blijven jaloers op iemand met succes .. Bij Man U speelt hij zich op jonge leeftijd in de kijker, met Real wint hij zowat alle mogelijke prijzen. Het verschil van Real met of zonder Ronaldo is denk ik duidelijk. Nu speelt hij de panne van het dak bij Juventus. Of je nu een Ronaldo fan bent of niet - dit is een icoon waar we van moeten genieten!

Lees meer