3
GOYVAERTS/GMAX Agency

Giants hebben drie dagen na nederlaag al hun revanche beet tegen Charleroi

In de topper van de 28ste speeldag heeft Antwerp met 83-61 gewonnen van Charleroi. De Giants namen zo revanche voor de 80-79 nederlaag die ze vrijdag leden op Henegouwse bodem.

In Antwerpen stonden de Carolo’s bij de rust nog 33-36 voor. Het derde (22-15) en vierde (28-10) kwart waren echter duidelijk voor de thuisploeg. Hans Vanwijn, Ismael Bako en Dave Dudzinski scoorden alle drie veertien punten voor de Giants en waren daarmee gedeeld topscorer van de partij.

Zaterdag al ging Limburg United met 78-85 winnen in Bergen, zaterdag hield Brussels met 82-77 de punten thuis tegen hekkensluiter Luik en won landskampioen en competitieleider Oostende vlot met 97-67 van Mechelen. Leuven en Aalstar sluiten maandagavond de speeldag af.

Met 50 punten heeft Oostende in de stand twee punten voor op Antwerp, dat wel nog een inhaalwedstrijd op verplaatsing bij Luik te goed heeft. Charleroi en Brussels volgen op de derde plaats met 46 punten, voor Bergen (43), Limburg (40), Aalstar en Mechelen (38), Leuven en Luik (32).

3
GOYVAERTS/GMAX Agency
3
GOYVAERTS/GMAX Agency

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer