Photo News

Ilse Heylen in Warschau aanwezig om bij te scholen

Ilse Heylen en haar man Olivier Berghmans zijn op het Europees kampioenschap judo in Warschau van de eerste tot de laatste kamp aandachtig toeschouwer. Het doel is om zo veel mogelijk kennis op te doen die bruikbaar is voor hun Ilse Heylen Judo Academy.

De Academy draait op volle toeren maar de zaakvoerders willen aan de top blijven. "Voor ons is het absoluut noodzakelijk om de nieuwste evoluties in het judo op de voet te volgen", reageert Heylen. "Hier in Warschau hebben we opgemerkt dat het grondwerk opnieuw gewaardeerd wordt en uiteraard willen wij dat soort kennis ook aanreiken aan de atleten die we trainen".

Daarnaast is het EK ook een bijzonder goed decor om contacten te leggen en onderhouden. "Morgen hebben we een afspraak met de voorzitter van de Internationale Judofederatie, Marius Vizer, om te overleggen of onze Judo Academy iets kan betekenen voor hem", vult Berghmans aan. "Zo hebben we nog een andere aantal afspraken lopen in de hoop dat we die kunnen omzetten in contracten".

Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels