kos

Na verloren kamp liet bokser zich graag troosten door stel stripsters. En dat was een gigantische stommiteit

De Mexicaanse bokser Julio Cesar Chavez Jr. verloor vorige week een veelbesproken kamp tegen zijn landgenoot Canelo Alvarez. De 31-jarige Chavez incasseerde flink wat klappen tijdens de kamp en daar moest hij duidelijk even van bekomen.

Om zijn zinnen te verzetten, nodigde (een dronken) Chavez een Britse man en enkele stripsters -hij zou hen ontmoet hebben in de lobby- uit op zijn kamer in het MGM Grand-hotel in Las Vegas. En dat bleek een gigantische stommiteit te zijn. Niet alleen omdat de bokser getrouwd is, maar ook omdat de vrouwen er vooral op uit bleken te zijn om hem te bestelen.

Volgens Chavez' vrouw Frida, die haar man ondanks alles blijft steunen, gingen de stripsters aan de haal met de cheque van bijna drie miljoen euro die de bokser gekregen had na de kamp én een horloge met een waarde van ruim 36.000 euro.

4,5 miljoen euro
"Natuurlijk praat ik het gedrag van mijn man niet goed", aldus Chavez' vrouw. "Zijn gedrag en het feit dat hij te veel gedronken had, kunnen niet door de beugel. Maar je ziet ook duidelijk dat de mensen rond hem van plan waren om hem in de val te lokken. En dat is ook gelukt."

Salvador Rodríguez, een journalist van ESPN, meldde intussen dat het personeel van het MGM Grand-hotel de cheque heeft teruggevonden, maar het uurwerk is wel nog steeds spoorloos. Een boterham minder zal Chavez er echter niet door moeten eten, want volgens de officiële cijfers verdiende hij 4,5 miljoen euro aan de kamp.

Lees meer