AFP

LeBron James viert rentree bij Lakers met nipte zege

LeBron James, hersteld van een liesblessure, heeft zijn rentree bij LA Lakers gevierd met een zuinige zege op stadsgenoot LA Clippers. De Lakers wonnen pas na verlenging met 120-123. James stond zeventien NBA-wedstrijden aan de kant, tijdens zijn afwezigheid verloren de Lakers elf keer. Tegen de Clippers deed James vanaf het begin mee. Hij tekende voor 24 punten, 14 rebounds en 9 assists.

Aan de zegereeks van Golden State Warriors kwam een einde. De regerend kampioen won de laatste elf wedstrijden, maar liep tegen Philadelphia 76ers tegen een nederlaag op: 104-113. Stephen Curry deed zijn best om de Warriors te behoeden voor het onheil, maar zijn 41 punten waren niet genoeg. Bij de Sixers waren Joel Embiid en Ben Simmons elk goed voor 26 punten. De Warriors behielden ondanks de nederlaag wel de koppositie in de Western Conference, maar Denver Nuggets komt wel dichterbij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer