Milwaukee is opnieuw te sterk voor Toronto in tweede finaleduel Eastern Conference

Milwaukee leidt met 2-0 tegen Toronto in de finale van de Eastern Conference van de NBA. Gisteren haalden de Bucks het in eigen huis met 125-103.

Milwaukee had woensdag met de nodige moeite (108-100) de eerste match gewonnen tegen de Raptors. Gisteren boekten Giannis Antetokounmpo (30 punten, 17 rebounds) en co. een meer overtuigende overwinning. Het beste team van de reguliere competitie leidde na het eerste quarter al met 35-21. De ruststand was 64-39.

De Bucks zijn twee zeges verwijderd van hun eerste NBA-finale sinds 1974. De twee komende duels, morgen en dinsdag, gaan evenwel door in Toronto.
In de finale wacht de winnaar van de Western Conference. Tweevoudig regerend kampioen Golden State nam donderdag een 2-0-voorsprong tegen Portland.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer