2 Nikola Jokic testte ook positief op het coronavirus.
AP Nikola Jokic testte ook positief op het coronavirus.

Na Djokovic is ook andere Servische topper met corona besmet: NBA-vedette Jokic moet afreis naar VS nog even uitstellen

Ze vallen bij bosjes, de Servische sportsterren. Na Novak Djokovic is nu ook Nikola Jokic besmet met het coronavirus. De center van Denver Nuggets kan daardoor niet afreizen naar de VS. 

De play-offs van de NBA zijn in aantocht, al zal het in eerste instantie in Disney World wellicht zonder Nikola Jokic te doen zijn. De boomlange Serviër liep in eigen land het coronavirus op en moet zijn terugkeer naar de Verenigde Staten tijdelijk uitstellen. Positief is wel dat Jokic geen symptomen vertoont, mogelijk mag hij eind volgende week wél afreizen. 

In Servië is momenteel veel te doen om de positieve coronatest van Novak Djokovic. De beste tennisser ter wereld testte positief na een tennistoernooi met andere toppers. Daarbij werden de coronamaatregelen niet al te nauw genomen. 

2 Nikola Jokic.
AFP Nikola Jokic.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer