2 Giannis Antetokounmpo.
AFP Giannis Antetokounmpo.

NBA. Milwaukee Bucks brengen Boston Celtics op rand van uitschakeling in play-offs

Milwaukee Bucks heeft het vierde duel in de tweede ronde van de play-offs in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) met 101-113 gewonnen van Boston Celtics, die op de rand van de uitschakeling staan. Milwaukee heeft nu nog slechts één overwinning nodig om zich te plaatsen voor de finale van de Eastern Conference.

Bij de Bucks was de Griek Giannis Antetokounmpo de grote uitblinker, met 39 punten en 16 rebounds. Zeventien van zijn 39 punten scoorde hij in het vierde kwart.

In de Western Conference staan de bordjes tussen Houston Rockets en titelverdediger Golden State Warriors opnieuw 2-2 gelijk. Het vierde duel werd maandag gewonnen door Houston Rockets met 112-108, na 38 punten en 10 rebounds voor James Harden. Bij de bezoekers lieten Kevin Durant en Stephen Curry respectievelijk 34 en 30 punten noteren. 

2
AFP

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer