Smullen, NBA-fans: 'The Art of Shooting', tap-in Stephenson en crossover Tony Parker

Als een eerbetoon aan de 'kunst van het schieten' heeft de NBA een erg knappe mixtape uitgebracht rond Reggie Miller, Ray Allen en Stephen Curry, drie van de grootste schutters uit de geschiedenis van de NBA.

Afgelopen nacht kende Lance Stephenson met 25 punten, 7 assists en 6 rebounds een geweldige partij voor de Indiana Pacers, maar dat volstond niet voor de winst in de tweede partij van de play-off finale in het oosten. De Heat ging met 87-83 winnen in Indiana en brengt zo de stand op 1-1, met de volgende twee partijen die in Miami afgewerkt worden. Stephenson was ongetwijfeld wel goed voor de 'play of the game', wanneer hij op slag van de rust met welgeteld nog 0.1 seconde op de klok goed was voor een tap-in - ook al was dat slecht verdedigd van LeBron James.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

En uit de eerste partij van de finale uit de Western Conference van de nacht ervoor willen we jullie ook bovenstaande passeerbeweging van Tony Parker niet onthouden. Naast de vrouwen (waaronder de WAG van Tim Duncan) van San Antonio die Charles Barkley lik op stuk gaven, natuurlijk. Parker mag niet Amerika's lieveling zijn - tenslotte is hij Frans, speelt hij voor de niet altijd populaire Spurs en heeft hij het hart van Eva Longoria gebroken, met zijn behendigheid en voetenwerk maakt hij bij deze crossover van de arme Thabo Sefolosha een standbeeld dat bijna een been breekt. Een beetje symbolisch voor de prestatie van Oklahoma tegen San Antonio, overigens.

Lees meer