AFP

VIDEO. Golden State diept kloof met Houston uit, Milwaukee komt op gelijke hoogte van Boston

Golden State heeft in de halve finales van de play-offs in de Western Conference van de Noord-Amerikaanse profbasketcompetitie NBA ook zijn tweede wedstrijd tegen Houston gewonnen. De Warriors haalden het met 115-109.

Kevin Durant leidde Golden State met 29 punten naar de overwinning, en ook Klay Thompson (21 ptn) en Stephen Curry (20 ptn) hadden een belangrijk aandeel in de zege. Aan de overkant volstonden de 29 punten van James Harden niet. Golden State leidt met 2-0, zaterdag kijken beide teams mekaar in Houston een derde maal in de ogen.

In het oosten houden Milwaukee en Boston elkaar na twee duels in de halve finales in evenwicht, na de 123-102 winst van de Bucks. Milwaukee kon vooral rekenen op een sterke Giannis Antetokounmpo (29 ptn) en Khris Middleton (28 ptn). Voor Boston was het in de nacompetitie de eerste nederlaag. Het derde duel volgt vrijdag in Boston.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer